Allbäck

Allbäck lijnolieverf is een milieuvriendelijke verf, bevat geen oplosmiddelen en bestaat voor 100% uit natuurlijke grondstoffen. De kleuren van Allbäck lijnolieverf zijn gemaakt van natuurlijke aarde en minerale pigmenten. Allbäck lijnolieverf zorgt voor een lange levensduur, is de perfecte oplossing voor mensen die opzoek zijn naar een groen en duurzaam product. Voor iedere toepassing is er Allbäck lijnolieverf beschikbaar.

 

Het verschil met Allbäck lijnolie en andere lijnolie

 

De lijnzaadolie Allbäck wordt gezuiverd van proteïnen. Het zuiveringsproces is een door Allbäck ontwikkeld en een uniek procedé. Het voordeel hiervan is dat de lijnolie veel beter droogt, niet rommelig wordt en dus niet allerlei toevoegingen nodig heeft. Ook heeft de lijnolie daardoor een beter indringend vermogen in het hout. De verf ligt dus niet als een laagje op het hout, maar dringt er in en wordt als het ware een met het hout.

Verkrijgbaar assortiment

 

Een breed assortiment producten van dit merk is verkrijgbaar in één of meerdere van onze winkels. Wij helpen u graag persoonlijk verder. Bent u echter niet in de gelegenheid om langs te komen?  Stuur dan uw vraag of bestelling via het onderstaande contactformulier en wij zullen u z.s.m. beantwoorden. 

Advies nodig?
Neem contact met ons op!
Vandaag bereikbaar
van 09:30 tot 17:30 uur
Bel 070 - 350 34 86
Mail ons

Merk verkrijgbaar bij
Bankstraat 83 - Den Haag

HEEFT U VRAGEN?

Wij helpen u graag verder!