Allbäck

Allbäck lijnolieverf is een milieuvriendelijke verf. De Allbäck lijnolieverf bevat geen oplosmiddelen en bestaat voor 100% uit natuurlijke grondstoffen. De kleuren van Allbäck lijnolieverf zijn gemaakt van natuurlijke aarde en minerale pigmenten. Allbäck lijnolieverf zorgt voor een lange levensduur, is de perfecte oplossing voor mensen die opzoek zijn naar een groen en duurzaam product.Voor iedere toepassing is er Allbäck lijnolieverf beschikbaar.

Het gehele assortiment verven van dit merk is verkrijgbaar bij de onderstaande vestiging(en). Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Geen probleem. Sommige producten zijn niet online te bestellen maar wel leverbaar! Stuur dan uw bestelling naar sales@verfhandelvanlaar.nl en wij zullen uw vraag of bestelling z.s.m. per mail beantwoorden.

Verkrijgbaar

Bankastraat 83  |  Den Haag
van Laar verf, behang kopen, verf kopen in Den Haag, Rotterdam, Delft, krijtverf, kalkverf, muurverf, binnenverf, buitenverf, Engelse verf, vloerverf, houtverf, grondverf, hoogglans, zijdeglans, metaalverf, lak, beits, mat

HEEFT U VRAGEN?

Wij helpen u graag verder!