Giorgio Greassan

Bent u opzoek naar een mooie oplossing op het gebied van wandafwerking? Heeft u dan al eens gedacht aan muurstructuur met en Italiaanse design uitstraling? Zoek dan niet verder! Verfhandel van Laar is gespecialiseerd in wandafwerking door het toepassen van stucwerk van het Italiaanse merk Giorgio Graesan.

Giorgio Graesan is een Italiaans bedrijf welke in 1970 is opgericht door Luigi Graesan met als uitgangspunt behang. In de jaren 80’ lanceerde het bedrijf coatings voor muren, muurverf in diverse tinten. Dit product werd verder ontwikkeld als wandafwerking; structuur voor muren wat bekend staat onder de namen Spatula Stuhhi, Spirito Libero en Segui il tuo Istinto.

Het gehele assortiment verven van dit merk is verkrijgbaar bij de onderstaande vestiging(en). Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Geen probleem. Sommige producten zijn niet online te bestellen maar wel leverbaar! Stuur dan uw bestelling naar sales@verfhandelvanlaar.nl en wij zullen uw vraag of bestelling z.s.m. per mail beantwoorden.

Verkrijgbaar

Bankastraat 83  |  Den Haag
Damlaan 56  |  Leidschendam
van Laar verf, behang kopen, verf kopen in Den Haag, Leidschendam, Rotterdam, Delft, behang, prints, muurversiering, printen, origineel behang, kinderbehang, interieur, kinderkamer

HEEFT U VRAGEN?

Wij helpen u graag verder!