Farrow and Ball

Farrow & Ball is buiten Engeland misschien wel de meest bekende Engelse verf. Wij zijn al heel wat jaar trotse dealer van Farrow & Ball. Farrow & Ball is een kwalitatief zeer goede verf met een mooie matte afwerking. Farrow & Ball heeft 132 mooie en zeer intense kleuren in de collectie zitten. Een Farrow & Ball waaier is gratis in de winkel af te halen. Alle Farrow & Ball kleuren zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, voor elke toepassing is er een Farrow & Ball verf beschikbaar. Van ieder Farrow & Ball product zijn product informatie bladen aanwezig.

Verkrijgbaar

Bankastraat 83  |  Den Haag
Damlaan 56  |  Leidschendam

Farrow & Ball 100ml sample

9.00

Met een Farrow & Ball sample blikje bent u er zeker van dat u de juiste kleur muurverf kiest. Het blikje bevat 100 ml van de ‘Estate Emulsion’ matte / krijtverf. Met deze hoeveelheid schildert u ongeveer 1 tot 1,5 m2.

Wilt u meer verf of een andere afwerking?

Maak uw keuze uit een of meer van de 132 verfkleuren van Farrow & Ball! Vrijwel alle kleuren zijn beschikbaar in 0.75 liter, 1 liter, 2,5 liter, 5 liter en 10 liter blik, voor binnen, buiten, met hoogglans en zijdeglans beschikbaar. Let op, de kleuren op uw  scherm kunnen afwijken van de echte kleur. Voor vragen of advies kunt u altijd contact opnemen met één van onze winkels, wij helpen u graag verder. Bestel hier de F&B kleurenkaart. Of doe uw bestelling via sales@verfhandelvanlaar.nl

F&B How To Decorate

32.00

Stel je voor om de bijbel van de huisdecoratie te worden, Farrow & Ball How to Decorate biedt een zeer praktische en inspirerende gids voor het succesvolle gebruik van verf en papier in elk huis, groot of klein, stedelijk of landelijk. Het boek, gepubliceerd op de 70e verjaardag van de oprichting van het iconische merk, brengt de expertise samen van Joa Studholme en het creatieve team van Farrow & Ball om de genuanceerdheid van het transformeren van een huis te demystificeren – om te beslissen welke kleuren het best werken in een naar het noorden gericht ruimte om accenten te creëren met verf en het maximale uit een functiemuur te halen.

F&B Living With Colour

34.50

Ondanks het succes is Farrow & Ball trouw gebleven aan deze oorsprong. Het is de kwaliteit van de verf, met zijn uitzonderlijke diepte en subtiliteit van kleur, die het bedrijf wereldwijd beroemd heeft gemaakt. Farrow & Ball verven zien er net zo goed uit op de wanden van een gladde flat als in een periode in de balzaal en zijn net zo perfect voor een cottage als in een kasteel. Verdeeld in hoofdstukken volgens stijl, inclusief klassiek, stad, modern land, cottage en landhuis, toont het eerste deel van het boek Farrow & Ball-verven en -behang in een breed scala van ongewone en mooie interieurs. Deel twee van het boek is gewijd aan kleur. Van de thema’s Alles wit en Neutraal tot Zacht, Zacht en Helder en Mooi, elk hoofdstuk onderzoekt een bepaald palet en laat zien hoe kleur kan worden gebruikt om sfeer, karakter en charme te creëren. Inspirerend, leerzaam, feestelijk, dit boek brengt de schilder en decorateur in ons allemaal naar voren.

F&B Decorating With Colour

42.00

In navolging van de bestverkopende Farrow & Ball Living met kleur, biedt dit spannende nieuwe boek een fantastisch scala aan huizen, allemaal speciaal gefotografeerd voor het boek. Of het nu gaat om een ​​Italiaans palazzo, een omgebouwde fabriek in Parijs, de zolder van een Amsterdams grachtenpand of een gezinswoning in Zuid-Duitsland, deze interieurs staan ​​vol met frisse ideeën en slimme manieren om verf en behang te gebruiken. Het boek is verdeeld in drie hoofdhoofdstukken: Klassiek, Land en Eigentijds. Onder deze noemers worden 18 gevarieerde locaties gepresenteerd als case-studies. Daarnaast zijn verspreid over tien informatieve Decorating Principles, met discussie en analyse van verschillende decoraties concepten en de lezer in staat om ze in de praktijk in hun eigen huis in de praktijk brengen. Aan het einde van het boek is er een verklarende woordenlijst van de immens populaire neutrale kleurenpaletten van Farrow & Ball en informatie over het kiezen van het juiste type verf. Praktisch, intrigerend en soms verrassend, dit is een boek dat zeker de creativiteit stimuleert bij alle huisdecorateurs.

F&B The Art Of Color

45.00

Farrow & Ball is marktleider op de luxe verf- en behangmarkt, richt zich op topontwerpers en veeleisende huiseigenaren die op zoek zijn naar de beste kwaliteitsproducten om hun muren te versieren. Met een uniek historisch kleurenpalet, een verbluffende kleurdiepte, een uitstekende dekking en een ruime keuze aan afwerkingen zijn de Farrow & Ball-producten te vinden in veel van ‘s werelds meest exclusieve eigenschappen. In Farrow & Ball: The Art of Colour, organiseert Brian Coleman een rondleiding door huisjes, kastelen, lofts en daarbuiten die illustreren hoe verf en behang het belangrijkste zijn voor het algehele ontwerp en gevoel van een kamer. Visueel verbluffende interieurs en inspirerende kleurenschema’s laten zien hoe u samenhangende, stijlvolle kamers kunt bouwen met meubels en stoffen die passen bij de muren en deze accentueren.

Farrow & Ball kleurenkaart

3.99

U betaald geen verzendkosten voor een kleurenkaart.

Farrow & Ball is buiten Engeland misschien wel de meest bekende Engelse verf. Wij zijn al heel wat jaar trotse dealer van Farrow & Ball. Farrow & Ball is een kwalitatief zeer goede verf met een mooie matte afwerking. Farrow & Ball heeft 132 mooie en zeer intense kleuren in de collectie zitten. Een Farrow & Ball waaier is gratis in de winkel af te halen. Alle Farrow & Ball kleuren zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, voor elke toepassing is er een Farrow & Ball verf beschikbaar. Van ieder Farrow & Ball product zijn product informatie bladen aanwezig.

Farrow and ball, van Laar verf, behang kopen, verf kopen in Den Haag, Rotterdam, Delft, krijtverf, kalkverf, muurverf, binnenverf, buitenverf, Engelse verf, vloerverf, houtverf, grondverf, hoogglans, zijdeglans, metaalverf, lak, beits, mat, exterior Masonry, Dead Flat, Exterior Eggshell, Full Gloss, Estate Eggshell, Limewash, Soft Distemper, Casein Distemper, Eco Floor Paint

HEEFT U VRAGEN?

Wij helpen u graag verder!