Sanderson

Arthur Sanderson begon zijn bedrijf in 1860 met het importeren en verkopen van behang. Sanderson bleef behang produceren om de stijl van de tijd aan te passen. Het assortiment omvat vandaag gestileerde bloemen, klassiek Engels sitsen, gewone texturen, slimme strepen, hekjes en kleinschalige motieven die worden gedrukt in het Verenigd Koninkrijk.

 

De Sanderson Design Studio heeft de Shades of Sanderson Paint Collection gecreëerd; een kleurenpalet subtiele tinten uit de Sanderson Spectrum verfkleurenreeks, speciaal ontworpen om uw decoratiekeuze eenvoudig te maken. De verfkleuren van Sanderson lopen voorop in de huidige trends op het gebied van interieurdecoratie en zijn geselecteerd om ervoor te zorgen dat ze perfect passen bij Sandersons meest recente stof- en behangcollecties en die van andere toonaangevende interieurmerken. Elk van de kleuren wordt geproduceerd in een matte, zachte glans, eierschaal en glanzende afwerking voor alle smaken. Vanwege hun hoogwaardige afwerking, uitstekende dekking en prijs-kwaliteitverhouding, worden Sanderson Spectrum Paints erkend als industriestandaarden, vaak aanbevolen door architecten, interieurontwerpers en decoratieprofessionals.

Verkrijgbaar assortiment

 

Onderstaande afbeeldingen zijn slechts een kleine greep uit de enorme collectie van dit merk. Voor meer voorbeelden, inspiratie en persoonlijk advies raden wij u aan om één van onze winkels te bezoeken. Wij helpen u graag persoonlijk verder. Bent u echter niet in de gelegenheid om langs te komen?  Stuur dan uw vraag of bestelling via het onderstaande contactformulier en wij zullen u z.s.m. beantwoorden. 

Advies nodig?
Neem contact met ons op!
Vandaag bereikbaar
van 09:30 tot 17:30 uur
Bel 070 – 327 01 71
Mail ons

Merk verkrijgbaar bij
Damlaan 56 - Leidschendam

HEEFT U VRAGEN?

Wij helpen u graag verder!