Orac Decor

Orac Decor ornamenten zijn vervaardigd uit geavanceerde materialen. Hierdoor zijn ze resistent, licht en makkelijk te installeren. Dankzij de unieke producteigenschappen maken Orac Decor profielen het verschil ten opzichte van producten vervaardigd uit hout, MDF of plaaster. Het merendeel van de producten is vervaardigd uit een kwalitatieve polyurethaan die scherpe details mogelijk maakt (onze Purotouch®). Een deel van de collectie is gemaakt uit een geëxtrudeerde en impactbestendige polymeer (Duropolymer®). En voor de basis collectie wordt gebruik gemaakt van Durofoam®. Een groot aantal kroonlijsten, wandlijsten en plinten zijn verkrijgbaar in een buigzame variant: ORAC® Flex. Uiteraard zijn alle producten meteen overschilderbaar.

 

Buitentoepassingen

Zowel de Purotouch® als de Duropolymer® producten zijn geschikt om zowel buiten als in vochtige ruimtes te gebruiken. Voor de verlijming gaat u hetzelfde te werk als bij binnentoepassingen, maar u vervangt de DecoFix Pro door de DecoFix Power. Beide producten dienen met een kwalitatieve buitenverf overschilderd te worden.

Verkrijgbaar assortiment

 

Onderstaande afbeeldingen zijn slechts een kleine greep uit de enorme collectie van dit merk. Voor meer voorbeelden, inspiratie en persoonlijk advies raden wij u aan om één van onze winkels te bezoeken. Wij helpen u graag persoonlijk verder. Bent u echter niet in de gelegenheid om langs te komen?  Stuur dan uw vraag of bestelling via het onderstaande contactformulier en wij zullen u z.s.m. beantwoorden. 

Advies nodig?
Neem contact met ons op!
Vandaag bereikbaar
van 09:30 tot 17:30 uur
Bel 070 - 350 34 86
Mail ons

Merk verkrijgbaar bij
Bankstraat 83 - Den Haag
Damlaan 56 - Leidschendam

HEEFT U VRAGEN?

Wij helpen u graag verder!