Festool

Verfhandel van Laar heeft een collectie Festool gereedschap en onderdelen in haar assortiment. Zo hebben wij krachtige accu boorhamers, decoupeerzagen en zaagmachine toebehoren van dit merk in ons assortiment. Het Duitse merk Festool heeft een rijke geschiedenis op het gebied van hoogwaardig gereedschap. Het staat voor Duits vakmanschap in combinatie met jarenlange ervaring op het gebied van gereedschap. Dit zorgt ervoor dat het een gerenommeerd gereedschap merk is dat niet mag ontbreken in jouw gereedschapskist. Wie zoekt naar ijzersterk gereedschap met een uitstekende service, kiest voor Festool gereedschap.

Festool schuurmachine en schuurpapier, accu boorhamer, extreem kleine, lichte en compacte mobiele stofzuiger, afkortzaag en bijbehorende zaagtafels. Bij Verfhandel van Laar kun je ze krijgen!

Verkrijgbaar assortiment

 

Een breed assortiment producten van dit merk is verkrijgbaar in één of meerdere van onze winkels. Wij helpen u graag persoonlijk verder. Bent u echter niet in de gelegenheid om langs te komen?  Stuur dan uw vraag of bestelling via het onderstaande contactformulier en wij zullen u z.s.m. beantwoorden. 

Advies nodig?
Neem contact met ons op!
Vandaag bereikbaar
van 09:30 tot 17:30 uur
Bel 070 - 350 34 86
Mail ons

Merk verkrijgbaar bij
Bankstraat 83 - Den Haag

HEEFT U VRAGEN?

Wij helpen u graag verder!