Trae Lyx

Trae Lyx is een complete lijn producten voor de afwerking en het onderhoud van houtenvloeren, parketvloeren en houten meubels. Trae Lyx is een hoogwaardig product die uw vloer of meubel een rustieke, natuurlijke of moderne uitstraling geeft. Met Trae Lyx is het mogelijk om uw houten vloer of meubel op ieder gewenste natuurlijke kleur te brengen. Vervolgens kiest u de afwerking die bij u past, denk daarbij aan een harde lak of een natuurlijke look met een hardwaxolie.

Het gehele assortiment verven van dit merk is verkrijgbaar bij de onderstaande vestiging(en). Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Geen probleem. Sommige producten zijn niet online te bestellen maar wel leverbaar! Stuur dan uw bestelling naar sales@verfhandelvanlaar.nl en wij zullen uw vraag of bestelling z.s.m. per mail beantwoorden.

Verkrijgbaar

Bankastraat 83  |  Den Haag
Damlaan 56  |  Leidschendam
van Laar verf, behang kopen, verf kopen in Den Haag, Rotterdam, Delft, krijtverf, kalkverf, muurverf, binnenverf, buitenverf, Engelse verf, vloerverf, houtverf, grondverf, hoogglans, zijdeglans, metaalverf, lak, beits, mat

HEEFT U VRAGEN?

Wij helpen u graag verder!