Zoffany

Zoffany behoort tot onze uitgebreide collectie Engelse verf. Engelse verf staat bekend om de kwaliteit van de verf, intensiteit van de kleur en om de matte afwerking. Zoffany heeft dit jaar de kleurenkaart vernieuwd. De Zoffany waaier bestaat nu uit 156 mooie neutrale kleuren. Een Zoffany kleurenkaart is gratis in de winkel af te halen. Alle Zoffany kleuren zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, voor elke toepassing is er een Zoffany verf beschikbaar. Van ieder Zoffany product zijn product informatie bladen aanwezig.

Verkrijgbaar assortiment

 

Een breed assortiment producten van dit merk is verkrijgbaar in één of meerdere van onze winkels. Wij helpen u graag persoonlijk verder. Bent u echter niet in de gelegenheid om langs te komen?  Stuur dan uw vraag of bestelling via het onderstaande contactformulier en wij zullen u z.s.m. beantwoorden.

Zoffany verf

 66,50 172,00

Gratis thuisbezorgd vanaf €75,-
Gratis vakkundig advies
Topkwaliteit verf voor een scherpe prijs
De beste verfwinkel van regio Haaglanden

Zoffany Paint is rijkelijk gepigmenteerd en wonderbaarlijk transformatief en verkrijgbaar in drie eenvoudig aan te brengen afwerkingen. Het is met uitzonderlijke zorg vervaardigd en combineert moeiteloos schoonheid en duurzaamheid in 156 veelzijdige kleuren.

Let op!
Beeldschermkleuren kunnen afwijken van de daadwerkelijke verfkleuren. Ook lichtinval kan een kleur op de muur en de sfeer in de ruimte voor een groot deel bepalen. Een kleurenkaart of een sample potje van uw favoriete kleur helpen bij het bepalen van uw keuze.

Advies nodig?
Neem contact met ons op!
Vandaag bereikbaar
van 09:30 tot 17:30 uur
Bel 070 – 327 01 71
Mail ons

Merk verkrijgbaar bij
Damlaan 56 - Leidschendam

HEEFT U VRAGEN?

Wij helpen u graag verder!