Flexa

Flexa is een van de bekendste merken op de doe het zelf markt. Flexa heeft een uitgebreide collectie aan kleuren en voor iedere toepassing is er een juist product. De groeiende vraag naar matte verf heeft Flexa beantwoord met een nieuwe lijn: Flexa Pure. Flexa Pure heeft een complete eigen lijn producten van extra mat tot hoogglans. Te mengen in iedere gewenste kleur uit de Flexa Pure waaier, maar ook in alle kleuren uit de Flexa kleurenwand.

Het gehele assortiment verven van dit merk is verkrijgbaar bij de onderstaande vestiging(en). Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Geen probleem. Sommige producten zijn niet online te bestellen maar wel leverbaar! Stuur dan uw bestelling naar sales@verfhandelvanlaar.nl en wij zullen uw vraag of bestelling z.s.m. per mail beantwoorden.

Verkrijgbaar

Bankastraat 83  |  Den Haag
van Laar verf, behang kopen, verf kopen in Den Haag, Rotterdam, Delft, krijtverf, kalkverf, muurverf, binnenverf, buitenverf, Engelse verf, vloerverf, houtverf, grondverf, hoogglans, zijdeglans, metaalverf, lak, beits, mat

HEEFT U VRAGEN?

Wij helpen u graag verder!