Morris & Co

Morris & Co is een bedrijf dat in 1861 door William Morris in Engeland is opgericht. Het bedrijf verkocht glas in lood, stoffen en behang allemaal ontworpen door William Morris. Naast de prachtige behang collectie heeft het merk ook bijzonder mooie kleuren verf. In dit veelzijdige palet van 40 tijdloze tinten brengen we hulde aan de boeiende artistieke ontwikkeling van het bedrijf, meer dan 160 jaar na de oprichting. Geïnspireerd door originele 19e-eeuwse logboeken en William Morris-ontwerpen in ons archief, is dit authentieke Morris & Co.-palet is op maat gemaakt voor elke beginnende vakman.

 

Het verfassortiment wordt met de hand gemengd door onze eigen deskundige vakmensen, waardoor een zorgvuldig gecreëerde afwerking bij elke slag wordt gegarandeerd. Net als bij onze behang- en stoffencollecties, wordt Morris & Co.-verf vervaardigd in het VK, zodat we ervoor kunnen zorgen dat we altijd de erfenis van William Morris in stand houden. De Chalky Matt-afwerking van onze emulsieverf voegt een meeslepende diepte en onweerstaanbare kwaliteit toe aan elk interieur, terwijl Eggshell zeer dekkend is met een lage glans, voor een frisse, duurzame uitstraling. Omdat beide verfsoorten een uitzonderlijke dekking en minimale VOS-niveaus bieden, zijn we er trots op een veilig, milieuvriendelijk palet te hebben gecreëerd voor elke ruimte in huis.

Verkrijgbaar assortiment

 

Onderstaande afbeeldingen zijn slechts een kleine greep uit de enorme collectie van dit merk. Voor meer voorbeelden, inspiratie en persoonlijk advies raden wij u aan om één van onze winkels te bezoeken. Wij helpen u graag persoonlijk verder. Bent u echter niet in de gelegenheid om langs te komen?  Stuur dan uw vraag of bestelling via het onderstaande contactformulier en wij zullen u z.s.m. beantwoorden. 

Advies nodig?
Neem contact met ons op!
Vandaag bereikbaar
van 09:30 tot 17:30 uur
Bel 070 - 350 34 86
Mail ons

Merk verkrijgbaar bij
Bankstraat 83 - Den Haag
Damlaan 56 - Leidschendam

HEEFT U VRAGEN?

Wij helpen u graag verder!