Farrow and Ball

Alle 3 resultaten

1 2 3 4 5 6 columns

F&B The Art Of Color

45.00

Farrow & Ball is marktleider op de luxe verf- en behangmarkt, richt zich op topontwerpers en veeleisende huiseigenaren die op zoek zijn naar de beste kwaliteitsproducten om hun muren te versieren. Met een uniek historisch kleurenpalet, een verbluffende kleurdiepte, een uitstekende dekking en een ruime keuze aan afwerkingen zijn de Farrow & Ball-producten te vinden in veel van ‘s werelds meest exclusieve eigenschappen. In Farrow & Ball: The Art of Colour, organiseert Brian Coleman een rondleiding door huisjes, kastelen, lofts en daarbuiten die illustreren hoe verf en behang het belangrijkste zijn voor het algehele ontwerp en gevoel van een kamer. Visueel verbluffende interieurs en inspirerende kleurenschema’s laten zien hoe u samenhangende, stijlvolle kamers kunt bouwen met meubels en stoffen die passen bij de muren en deze accentueren.

F&B Decorating With Colour

42.00

In navolging van de bestverkopende Farrow & Ball Living met kleur, biedt dit spannende nieuwe boek een fantastisch scala aan huizen, allemaal speciaal gefotografeerd voor het boek. Of het nu gaat om een ​​Italiaans palazzo, een omgebouwde fabriek in Parijs, de zolder van een Amsterdams grachtenpand of een gezinswoning in Zuid-Duitsland, deze interieurs staan ​​vol met frisse ideeën en slimme manieren om verf en behang te gebruiken. Het boek is verdeeld in drie hoofdhoofdstukken: Klassiek, Land en Eigentijds. Onder deze noemers worden 18 gevarieerde locaties gepresenteerd als case-studies. Daarnaast zijn verspreid over tien informatieve Decorating Principles, met discussie en analyse van verschillende decoraties concepten en de lezer in staat om ze in de praktijk in hun eigen huis in de praktijk brengen. Aan het einde van het boek is er een verklarende woordenlijst van de immens populaire neutrale kleurenpaletten van Farrow & Ball en informatie over het kiezen van het juiste type verf. Praktisch, intrigerend en soms verrassend, dit is een boek dat zeker de creativiteit stimuleert bij alle huisdecorateurs.

Farrow & Ball 100ml sample

9.00

Met een Farrow & Ball sample blikje bent u er zeker van dat u de juiste kleur muurverf kiest. Het blikje bevat 100 ml van de ‘Estate Emulsion’ matte / krijtverf. Met deze hoeveelheid schildert u ongeveer 1 tot 1,5 m2.

Wilt u meer verf of een andere afwerking?

Maak uw keuze uit een of meer van de 132 verfkleuren van Farrow & Ball! Vrijwel alle kleuren zijn beschikbaar in 0.75 liter, 1 liter, 2,5 liter, 5 liter en 10 liter blik, voor binnen, buiten, met hoogglans en zijdeglans beschikbaar. Let op, de kleuren op uw  scherm kunnen afwijken van de echte kleur. Voor vragen of advies kunt u altijd contact opnemen met één van onze winkels, wij helpen u graag verder. Bestel hier de F&B kleurenkaart. Of doe uw bestelling via sales@verfhandelvanlaar.nl