Inspirende kleurencombinaties

Kleur is een van de meest belangrijke aspecten van een (interieur) ontwerp. Wij hebben voor u een aantal prachtige kleurencombinaties samengesteld om u bij uw volgende project te inspireren. Het vinden van de juiste kleuren voor uw ontwerp kan ontmoedigend zijn. Daarom hebben we diverse kleurencombinaties gemaakt gebasseerd op foto’s van Haagse taferelen én geselecteerd met originele Farrow and Ball kleurtinten.

Boeken

Het kiezen van een kleur voor bijvoorbeeld uw woonkamer, keuken of badkamer is niet altijd makkelijk. Uw huis en inrichting vertegenwoordigen een stukje van uzelf, maar welke stijl en kleur past daarbij? Laat u daarom inspireren door de schitterende foto’s uit onze prachtige boekencollectie, vol kleurrijke ideeën en praktische adviezen.

F&B How To Decorate

 32,00

Stel je voor om de bijbel van de huisdecoratie te worden, Farrow & Ball How to Decorate biedt een zeer praktische en inspirerende gids voor het succesvolle gebruik van verf en papier in elk huis, groot of klein, stedelijk of landelijk. Het boek, gepubliceerd op de 70e verjaardag van de oprichting van het iconische merk, brengt de expertise samen van Joa Studholme en het creatieve team van Farrow & Ball om de genuanceerdheid van het transformeren van een huis te demystificeren – om te beslissen welke kleuren het best werken in een naar het noorden gericht ruimte om accenten te creëren met verf en het maximale uit een functiemuur te halen.

Instagram

Wilt u op een leuke en creatieve manier op de hoogte blijven? Denk aan praktische tip, inspirerende interieurs, nieuwe kleuren of behang. Wij plaatsen regelmatig foto’s, video’s en nieuwsberichten op Instagram om u op weg te helpen.