Zofanny

Zoffany behoort tot onze uitgebreide collectie Engelse verf. Engelse verf staat bekend om de kwaliteit van de verf, intensiteit van de kleur en om de matte afwerking. Zoffany heeft dit najaar de kleurenkaart vernieuwd. De Zoffany waaier bestaat nu uit 128 mooie neutrale kleuren. Een Zoffany waaier is gratis in de winkel af te halen. Alle Zoffany kleuren zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, voor elke toepassing is er een Zoffany verf beschikbaar. Van ieder Zoffany product zijn product informatie bladen aanwezig.

Het gehele assortiment verven van dit merk is verkrijgbaar bij de onderstaande vestiging(en). Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Geen probleem. Sommige producten zijn niet online te bestellen maar wel leverbaar! Stuur dan uw bestelling naar sales@verfhandelvanlaar.nl en wij zullen uw vraag of bestelling z.s.m. per mail beantwoorden.

Verkrijgbaar

Bankastraat 83  |  Den Haag
Damlaan 56  |  Leidschendam

LETOP:  niet op voorraad, op bestelling mogelijk.

van Laar verf, behang kopen, verf kopen in Den Haag, Rotterdam, Delft, krijtverf, kalkverf, muurverf, binnenverf, buitenverf, Engelse verf, vloerverf, houtverf, grondverf, hoogglans, zijdeglans, metaalverf, lak, beits, mat

HEEFT U VRAGEN?

Wij helpen u graag verder!