BN Wallcoverings

BN Wallcoverings heeft een zeer ruim assortiment aan behangboeken. De dessins variëren van parelkettingen tot sloophout en van bloemen tot strak. BN Wallcoverings heeft een mooie collectie fotowanden onder de naam MR. Perswall. Deze zijn, in tegenstelling tot de meeste merken, in alle maten te bestellen. Ook heeft BN Wallcoverings stickers voor op de muur, leuk voor als u de muur op een gemakkelijke en snelle manier wilt opleuken.

 

De volledige collectie bestaat uit de volgende merken:

Smalltalk, Atelier, Balacron Covers, Bazar, Chacran, Christian Fischbacher, Color Stories, Curious, Denim, Dimensions by Edward van Vliet, Essentials, Finesse, Glassy, Hej, Indian Summer, Interior Affairs, Linen Stories, Loft, Masterly, Material World, Milano, More Than Elements, Neo Royal by Marcel Wanders, Panthera, Prof. Projects, Raw Matters, Rise & Shine, Rivièra Maison, Stitch, Summer Breeze, Sweet Dreams, Texture Stories
Van Gogh en Venise.

Verkrijgbaar assortiment

 

Onderstaande afbeeldingen zijn slechts een kleine greep uit de enorme collectie van dit merk. Voor meer voorbeelden, inspiratie en persoonlijk advies raden wij u aan om één van onze winkels te bezoeken. Wij helpen u graag persoonlijk verder. Bent u echter niet in de gelegenheid om langs te komen?  Stuur dan uw vraag of bestelling via het onderstaande contactformulier en wij zullen u z.s.m. beantwoorden. 

Advies nodig?
Neem contact met ons op!
Vandaag bereikbaar
van 09:30 tot 17:30 uur
Bel 070 – 327 01 71
Mail ons

Merk verkrijgbaar bij
Damlaan 56 - Leidschendam

HEEFT U VRAGEN?

Wij helpen u graag verder!