Inspiratie & Advies

Het vinden van de juiste kleuren voor uw interieur is niet altijd een eenvoudige opgave. Wij hebben voor u een aantal prachtige kleurencombinaties samengesteld ter inspiratie. Bent u nieuwsgierig hoe bepaalde kleuren bij u thuis aanvoelen of heeft u meer uitgebreid interieuradvies nodig? Naast de winkelservice die u van ons gewend bent, kunnen wij u ontzorgen op het gebied van kleuradvies, personal shopping en interieurontwerp. Onze jarenlange ervaring met hoogwaardige producten en samenwerkingen met erkende schilders, stylisten en ontwerpers, geven handvatten om het huis van uw dromen te realiseren. Vraag in onze winkels naar de mogelijkheden.

De meest matte afwerking tot nu toe

Farrow & Ball's Dead Flat

De nieuwe Dead Flat® is onze meest matte afwerking tot nu toe en indrukwekkend duurzaam. Dit is verf, geperfectioneerd. Breng Dead Flat aan op muren, houtwerk en metaal, voor een moeiteloze transformatie van de hele kamer met slechts één afwerking. De ultramatte look maakt onze rijke kleuren nog rijker, terwijl de schrobbare, slijtvaste afwerking meer dan geschikt is tegen vuil en rommel.

11 nieuwe F&B kleuren!

Van vuurrood tot delicaat roze, ontdek de nieuwe kleuren en vind jouw favoriet. De nieuwe kleuren zijn geïnspireerd op momenten van vreugde, comfort en verfrissing om je decoratie te verfraaien. Het zijn de eerste toevoegingen sinds 4 jaar aan onze geliefde F&B kleurenkaart, maar het zijn allemaal onmiskenbaar Farrow & Ball tinten om verliefd op te worden.

Kleuradvies aan huis

Wij weten als geen ander dat woonwensen specifiek zijn en het soms lastig is om te creëren wat u voor ogen hebt. Bij Van Laar helpen wij u graag om  de perfecte kleur balans te creeren in en rond om uw huis. Daarbij houden wij o.a. rekening met uw wensen, huidige interieur, verlichting en de invloed van daglicht. Zodat kleuren in uw huis het mooiste tot recht komen.

Personal shopping

Wilt u een volledige make-over van uw interieur? Naast het kleuradvies dat u van ons gewend bent bieden wij de mogelijkheid om uw woonwensen te realiseren, samen met een interieurstylist. U wordt geinspireert met prachtige interieurplannen, lastige keuzes en aankopen worden uit handen genomen om een passend interieur te creëren waarin u zich helemaal thuis voelt.

Interieurontwerp

Uw huis is uw basis en een goede basis is belangrijk. Dat begint bij een goede indeling van uw woning en leefomgeving. Iedere persoon of familie heeft een andere leefgewoonte en dat vraagt om een persoonlijke en functionele indeling. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij maken graag voor u een interieurontwerp op maat.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wij helpen u graag verder met persoonlijk advies, bij elke klus!